Information

Information

 

 

2018-09-13

 

Nu är höstens priser på pellets klara, aktuella prislistor finns på sidan pellets.

 

 

2018-05-30

 

Nu är det dags att beställa pelletsleverans för nästa säsong! Särskilt med tanke på förra säsongens bristsituation. Det är fördelar med att vara tidigt ute med att beställa hela eller delar av det normala årsbehovet, beroende av vilket lagringsutrymme Du har.

Vi noterar Dig då som trogen kund och Du blir därmed garanterad ev kompletterande leverans senare under säsongen och Du får också mängdrabatt! Prata gärna med Din ”pelletsgranne” för samleverans och extra mängdrabatt! Förmånlig finansiering går att ordna, om behov finns.

 

 

 

2018-05-02

 

Säsongens brist på pellets verkar nu vara över. Några av våra kunder har erbjudit sig sätta på el-patronen under en kortare period. Detta tackar vi för. Övriga har vi lyckats förse med ransonerad mängd pellets. Kanske har någon av dessa kunder fått ställa om brännaren pga pellets från olika tillverkare. Detta för att vi överhuvudtaget skulle ha någon pellets att leverera. Vi ber om ursäkt för eventuella störningar pga pelletskvaliteten. Vi kommer till nästa säsong, att göra allt i vår makt för, att säkerställa våra kunders behov av bra pellets.

 

 

2018-03-26

 

Stallpellets, kallas även ströpellets, är en ny produkt i vårt sortiment.

Den är inte lika hårt pressad som bränslepellets, därför suger den åt sig fukt lättare.

Är paketerad i småsäck. Vid större mängd levererans hem till Dig upplagd på pall.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved, Kårarvets Entreprenad AB